Szórakozás

Kim Kardashian bunkó stílusban szólt vissza a meztelen fotóját kritizáló színésznőknek

Amerika trashreality sztárjának teljesítményét nagyjából abban lehet mérni, hogy hány szögből mutatta már meg meztelen testét, esetleg azzal is a címlapokra tud kerülni, hogy elárulja milyen borzalmasan babanevet talált ki  gyerekeinek vagy arról mesél, hogy milyen undorító dolog számára a terhesség.

Mindezek után semmi meghökkentő nem volt abban, amikor Kim Kardashian a hétvégén egy újabb pucér fotóval állt elő, amelyen legintimebb testrészeit saját maga cenzúrázta ki. A kép, mint azóta kiderült, már egy éve készült, még második várandóssága előtt, de ezúttal nem is ez a lényeg.

A fotó láttán több másik híresség is billentyűzetet ragadott és elmondta véleményét. A 19 éves Chloë Grace Moretz (Ha/Ver, A leleményes Hugo) például arra kérte, hogy mivel sok fiatal lány példaképként tekint rá, ezért mutassa meg nekik, hogy a testükön kívül más érték is van bennük. A fiatal színésznő azonban nem olyan választ kapott, amire számított.

Fotó: Instagram
Fotó: Instagram

“Mindenki köszöntse Chloe G Moretzt a Twitteren, habár senki nem tudja ki ő. A Nylon címlapod azért cuki volt…” – írta Kardashian azután, hogy korábban már Bette Midler is felbosszantotta.

A 70 éves többszörös Grammy-díjas énekes-színésznő és komika ugyanis csípős poént sütött el Kim kárára: “Kim Kardashian tweetelt egy mezetelen szelfit. Ha Kim ezentúl azt akarja, hogy olyan testrészét is lássuk, amit eddig még soha, akkor le kell nyelnie a kamerát.”

A sértődött celeb ezután minden észérvét összeszedte, és leleményesen Midler életkorát próbálta meg kikezdeni. Igazi értelmiségi adok-kapok. “Hey Bette Midler. Tudom, hogy ilyenkor már ágyban kell lenned, de ha még ébren vagy és olvasod ezt, akkor küldj te is egy meztelen képet. Csak vicceltem” – írta a kétgyermekes reality szereplő.

Közzétette: Bette Midler – 2015. november 6.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik