Szórakozás

Eltemették Némedi Marit

Hosszan tartó, súlyos betegség után februárban hatvannégy éves korában elhunyt Némedi Mari színésznő, énekesnő, szinkronszínész.

A család először nem árulta el még a legközelebbi barátoknak sem, hol helyezik végső nyugalomra Némedi Marit, ám nővérét meghatotta az a szeretet, ami testvérét övezte, így elárulta, a Baja környékén lévő Vaskúton temették el.

“2016. március 4-én, vidéken, a szülői sírban, édesapja mellett helyeztük végső nyugalomra Marit. Köszönetet mondunk mindazoknak, akik a Lehel téri templomban tartott misén részt vettek. És köszönet azért is, hogy elfogadták azt, hogy Marit a szűk család búcsúztassa el a szülőhelyen”

– mondta a Borsnak a művésznő testvére.

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

A szabadúszó művésznő olyan legendás sorozatokban is megmutathatta magát, mint a Linda vagy a Szomszédok. Korábban játszott a Várszínházban, a Fővárosi Operettszínházban és a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon, mellette énekléssel is foglalkozott. Az utóbbi években nagyon megromlott az egészségi állapota, 25 kilót fogyott, fulladásos rohamok gyötörték.Két hónapja már úgy nyilatkozott, haldoklik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik