Szórakozás

Energiával gyógyít és látóasszonyhoz jár Bay Éva

A Hatoslottó-sorsolás egykori legendás háziasszonya, Bay Éva a spiritualizmus felé fordult, energiával gyógyítja magát, nemrégiben még egy Prananadi tanfolyamot is elvégzett.

“Ez egy nagyon érdekes, Távol-Keletről származó, energiával való gyógyítás. A második szint után már átmehetünk az előző életünkbe is. A kisebbik fiam is elvégezte, és őt át is vezették az éle­tei­be, és látta a halálait. (…) Megtanultam a technikát. Ha valamim fáj, végigszaladok magamon, és az érintett területre sugárzom az energiát. Jót tesz, és tudom, hogy ez nemcsak a fantázia szüleménye, hanem működik is. Két szintet végeztem el, és bár már gyógyíthatnám a családtagjaimat is, erre nem érzem magam elég felkészültnek”

– mondta a Borsnak adott interjújában Éva, aki látóasszonynál is járt már.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

“Egy barátnőm révén kerültem Klári nénihez. Ő gyakran vette igénybe a szolgáltatásait, és kértem, hogy én is hadd menjek el hozzá. Az édesapám szívinfarktussal kórházba került. Nagyon szerettem, kíváncsi voltam, mi lesz vele. Klári néni fogadott, és anélkül, hogy bármit tudott volna rólam, amint beléptem a szobába, azt mondta: súlyos érrendszeri beteg van a családban, de már túl van az életveszélyen. Előző este voltam bent apukámnál a kórházban, tudtam, hogy aktuálisan jól van, így inkább másról kezdtem kérdezgetni. Rákérdeztem a házasságomra, a gyerekeimre. Azt mondta, az egyik gyerek üzletember lesz, a másik művészember. Így is lett. Beszélt egy házról, amit nagyon szeretni fogunk a férjemmel. Igen, válaszoltam, van egy nyaralónk. Kijelentette: egy másik házról van szó. Ebben is igaza lett. Nagyon pozitív kis ház ez. Szeretjük. Az igazi megdöbbenés azonban kicsit később ért. Mentem édesapámhoz, és kiderült: az intenzív osztályra került. Éjszaka újabb infarktust kapott, amit a nővér reggel nyolc órakor fedezett fel. Újra kellett éleszteni. Ez pont akkor zajlott, amikor a látóasszonynál voltam, és ő az érkezésem után már arra célzott, hogy az újabb életveszélyen van túl az édesapám. Minden igaz volt, amit mondott.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik