Szórakozás

Véletlenül felgyújtotta magát egy popsztár egy kávézóban

A 24 éves kínai énekesnő egész testét beborították a lángok, amikor segítségért kiáltozva leszaladt az emeletről.

Életveszélyes állapotban szállították kórházba a sanghaji SNH48 nevű népszerű lányzenekar egyik tagját, miután véletlenül felgyújtotta magát a kínai nagyváros egyik kávézójában – jelentette a helyi sajtó. Tang Anqi a teste nyolcvan százalékán szenvedett égési sérüléseket. Azt nem közölték, hogy milyen fokúak sérülései.

A beszámolók szerint Tang egy barátnőjével volt a kávézóban, akivel hevesen vitatkoztak, mielőtt a nő ruhája felgyulladt. Tang a rendőrség közlése szerint egy öngyújtót babrált a veszekedés közben, és azzal valamikor felgyújtotta a ruháját. A balesetben szerepet játszott, hogy nő könnyen gyulladó pehelykabátot, és selyem harisnyákat viselt.

égő popsztár03

A kávézó dolgozói elmondták: nem látták, amikor a nő ruhája felgyulladt, mert a popénekes az emeleten volt, ahol abban a pillanatban nem volt egy pincér sem. Ők már csak arra figyeltek fel, amikor a teljes testén égő nő lerohant, hogy segítséget kérjen. A lángokat a kávézó munkatársai oltották el.

Tang menedzsmentje a Weibo kínai közösségi oldalon közölte, hogy az énekesnő testének 80 százalékán szenvedett égési sérüléseket. Egyben arra kérték az embereket, hogy adjanak vért, mert az életveszélyes állapotban lévő Tangnak sok vérátömlesztésre van szüksége.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik