Szórakozás

Rendőrt hívott egy prosti, amikor a kuncsaft kutyája is csatlakozott volna az aktushoz

A bizarr történet eleve egy furcsa kéréssel kezdődött. Egy 45 éves, cannesi autószerelő húsz eurót ajánlott fel egy prostituáltnak, ha az semmi mást nem csinál, csak ül és végignézi, ahogyan ő kielégíti magát.

A nőnek azonban nem tetszett a dolog, így elhajtotta a férfit. A szerelő néhány nap múlva visszatért, egy újabb ajánlattal. A megfelelő összegért cserébe egy édeshármasra akarta rávenni a nőt, a “legjobb barátjával”.

Amikor a prosti megtudta, hogy a legjobb barát konkrétan a szerelő angol szettere, ismét nemet mondott. Végül azonban valahogy megegyeztek egy négy szem közötti aktusban.

Igen ám, de a szerelő alig melegedett bele az aktusba, a kutya mégiscsak csatlakozott a pároshoz. A felháborodott nő amint kiszabadult szorult helyzetéből, hívta a rendőröket. A szerelőt letartóztatták, a kutya szabadlábon maradt.

A kihallgatásán a szerelő mindent bevallott a prostinál tett első látogatásáról, de azt tagadta, hogy ő akarta bevonni a kutyát az édeshármasba. A férfit néhány nappal később kiengedték, de közszeméremsértés vádjával vád alá helyezték. Kiderült: két évvel korábban volt már dolga a törvénnyel, egy ehhez nagyon hasonló ügy miatt.

(via The Local)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik