Szórakozás

Meg fog lepődni, ha megtudja, hogy mi a fiatalok új divatpiája

Ahogy a tinik elkezdenek kamaszodni, egyre többször vágynak társaságba, a többiek között pedig mindig akad olyan, akinél van valami pia, vagy sokan már eleve alkoholos állapotban érkeznek. Ilyenkor a csoport többi része is le akar részegedni, ezért szinte bármire képesek, csakhogy kicsit bódultak lehessenek.

Ekkor lép a képbe egy idősebb testvér, egy haver vagy egy jófejkedő szülő, ám ha erre nincs lehetőség, jönnek a borzalmasabbnál borzalmasabb alternatívák. Ablaklemosóra vagy a sebbenzinre pár csúnya eset miatt már egyre kevesebben fanyalodnak, így az új divatpia a kézfertőtlenítő lett.

Svédországban, ahol 20 év alatt nem lehet alkoholos italokat vásárolni, egyre többen kerülnek kórházba, mert rosszul lettek a nagy mennyiségben elfogyasztott kézfertőtlenítőtől. Az északi állam ezért azt tervezi, hogy a kézfertőtlenítőt ezentúl “hand booze-ként”, vagyis kézi piaként árulják majd, így a kiskorúakra vonatkozó tiltó szabályozás azokra is érvényes lesz.

Az állami szabályozás ötlete nem is olyan abszurd, tekintve, hogy egyes fertőtlenítők alkoholtartalma elérheti a 85%-ot.

Forrás

Ajánlott videó

Olvasói sztorik