Szórakozás

Caramel párja nem akar celebfeleség lenni

Caramel 13 évvel fiatalabb felesége a Story magazin interjújában többek közt arról is beszélt, miért tartja fontosnak, hogy saját erejéből, és saját tehetségével érvényesüljön.

“Bár nincs gyönyörűbb hivatás az anyaságnál, én nem akarok otthon ülő anyuka lenni. „Nem gondolom, hogy azért, mert a párom híres, nekem is minden automatikusan jár. Én a saját tudásommal szeretnék előbbre jutni, nem akarok celebfeleség lenni, igaz, eddig meghúzódtam a háttérben, sosem akartam szerepelni” – mondta el Szilágyi Szilvi, aki ugyan egyre sikeresebb babacipő-tervezőként, de azért a második baba gondolatával is barátkozik.

“Ferivel már beszéltünk arról, hogy jó lenne a kislányunk mellé egy kisfiú is. Szofi azonban még csak másfél éves, jobb, ha még egy ideig egyedül róla szól minden nálunk. Mondanom sem kell, már ő irányítja az egész családot” – mondta el a lapnak az egzotikus szépségű fiatal anyuka, aki a legfrissebb Storyban arról is mesél, hogy fogadták szülei annak idején a jóval idősebb, sikeres zenésszel való kapcsolatát.

A mi napunk mosolygós volt.Nektek hogy telt?

Közzétette: Molnár Ferenc Caramel – 2016. január 12.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik