Szórakozás

Álommeló: Fenyő Iván spirituális asszisztenst keres

Fenyő Iván a Facebookon tette közzé, hogy személyi asszisztenst keres maga mellé. A 9 és ½ randi és még sok film főszereplője nem akármilyen munkatársra vágyik: mások mellett előny a spiritualitás és a világmegváltó képesség is.

“Egyszerre keresem “első számú” emberemet, és hosszú távú üzleti partnerem egy személyben. Amatőrök kíméljenek! Fiatalok, igazán profi, és világszínvonalú hozzáállással, világmegváltók, keményen dolgozni tudók, manager természetűek, kreatív, gyakorlati, üzleti, megvalósító emberek, akik nem ismernek lehetetlent – előnyben! FONTOS: Lehetsz kezdő, és ezekben nem túl tapasztalt, ez még önmagában nem kizáró ok, hisz mindenki kezdte valahol és valahogy, de mindenképp légy rátermett, erre született, eme feladatokban kimagasló, tehetséges, megbízható, szakmailag profi, kifogástalan színvonalat nyújtó, maximalista, és eltökélt!”

– írja a diktátori hajlammal rendelkező Iván a hosszú hirdetés elején, majd azt is hozzáteszi, hogy előnyt jelent a spiritualitás, a grandiózus célok és a szórakoztatóipari tapasztalat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik