Szórakozás

A Simpson család már évekkel ezelőtt megjósolta, hogy ki lesz az új amerikai elnök

Persze mondhatjuk, hogy a sorozat már olyan régóta fut és annyira sok rész ment le, hogy a nagy számok törvénye alapján valamibe bele kell, hogy trafáljanak. A helyzet ezzel szemben az, hogy Simpsonék már rengeteg dolgot előre megjósoltak, a BuzzFeed összeszedett  21 olyan esetet, amikor konkrétan úgy tűnt, hogy a készítők jövőbe látnak. Az egész “jóslás” tehát nem egyedülálló dolog, az viszont már inkább érdekes, hogy egy most előkerült részletben a felnőtt Lisa Simpson Donald Trumpra, President Trumpként, vagyis Trump elnökként hivatkozik.

Ami akkor abszurd poénnak tűnt, abból ma már akár valóság is lehet, ugyanis a republikánus jelöltállítási versenyben Trump mögé elkezdtek olyan támogatók is beállni, akikről eddig ez elképzelhetetlen lett volna. Az egészben talán az a legfurább, hogy a rajzfilmsorozat készítői akkor még mit sem tudhattak a mostani Trump-őrületről és ennek ellenére sikerült beletalálniuk.

Az igazsághoz azért hozzátartozik, hogy abban az időben, amikor az említett rész készült Trump sem volt teljesen ismeretlen, mivel már korábban is voltak politikai próbálkozásai, ráadásul a mostani nagy ellenség, a demokraták színeiben. Akkor az üzletembernek közel sem sikerült olyan sikeresen felépítenie magát, mint most, de így talán érthető, hogyan került a készítők szeme elé a derék Donald.

Akárhogy is, íme a videó, ami valósággal hátborzongató:

That Time The Simpsons Predicted President TrumpThe Simpsons predicted a Donald Trump presidency twenty years ago… it’s no longer just a far-fetched joke.

Posted by HuffPost Weird News on Friday, 26 February 2016

Ajánlott videó

Olvasói sztorik