Szórakozás

Vajna Timi hónapokra elhagyja Andyt

Vajna Timi amerikai állampolgárságra hajt. A korábbi modell 2013 augusztusában ment hozzá Andy Vajnához, ám ettől még nem kapta meg automatikusan az amerikai útlevelet, noha a volt hollywoodi producer kettős állampolgársággal, amerikaival és magyarral is rendelkezik. Az esküvővel csupán a zöldkártyához jutott hozzá Timi, aki ha valóban komoly karrierterveket sző az Egyesült Államokban, nem árt, ha az állampolgárságot is megszerzi – írja a Blikk.

Ez azonban nem olyan egyszerű, hiszen Timinek a következő öt esztendőben 30 hónapot (ez éves átlagban 180 napot jelent) az USA területén kell töltenie. A főállású feleségnek mindezt papírokkal is bizonyítania kell a hatóságok előtt. Az bizonyos, hogy a hosszabb utakra nem mindig tudja majd elkísérni a férje (Timi a Golden Globe-ra is egyedül utazott), hiszen Andyt kormánybiztos pozíciója Magyarországhoz köti, ráadásul nemrég megvásárolta a TV2-t, ami szintén sok elfoglaltságot jelent a számára.

Timi és Andy egyébként most éppen együtt vannak az Egyesült Államokban, az Oscar-gálára várva végigszelfizték a tegnap estét is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik