Szórakozás

Ha régebben is használhattad volna az új Facebook-gombokat…

A köldökig érő dekoltázsra mit kell nyomni?

Megjöttek az új Facebook-hangulatjelek, hurrá! (Vagy inkább: Szomorú? Esetleg: Dühítő?). Elgondolkodtunk azon, hogy vajon hogyan reagáltak volna az olvasók egy-egy korábbi bejegyzésünkre, ha nem csak a Like-ot használhatták volna, hanem már az új emotikonokat is. Csak néhány napot néztünk vissza, de így is sok kérdés merült fel.

A virtuális p*na lesz az új divat című cikkünknek már az illusztrációja is egy tátott szájú hölgy – lehet, hogy a Hűha a jó választás? :-O

Nemcsak az változhat meg örökre, ahogyan játszunk, a barátainkkal találkozunk vagy tanulunk, hanem az is, hogyan szexelünk. #hírek #24hu

Közzétette: 24.hu – 2016. február 23.

 

Mivel a nagyra tárt szemű emotikon (és a „sunáznám”) egyelőre hiányzik a kelléktárból, nem lehet könnyű megfelelően reagálni a Voksán Virág köldökig érő dekoltázzsal pózol című anyagra. Ti mit nyomnátok? (Mármint melyik reakciógombot).

Ha sikerült bárhova máshova nézned, alighanem szuperhős vagy #hírek #24hu

Közzétette: 24.hu – 2016. február 23.

 

68 betegségből nullát gyógyít a homeopátia. Ez a bejegyzés 121 like-ot kapott, mert még nem lehetett Hahát nyomni. Vagy ez inkább Szomorú?

Közzétette: 24.hu – 2016. február 22.

 

Biztosak vagyunk benne, hogy ha lenne „Kinemszarjale” emotikon, néhányan arra kattintottak volna a Most megnézheted, mi van Tóth Gabi mellei között című hír láttán. Na persze csak páran, mert valójában igen sokan megnézték, mi van ott. (Az egyik kommentelő azt is tudni vélte, mi lesz ott 40 év múlva!)

Az énekesnő újabb szexi fotójával egy eddig rejtegetett kis titkát is leleplezte. #hírek #24hu

Közzétette: 24.hu – 2016. február 22.

 

Könnybe lábadt a szemünk, mikor feltévedtünk Bud Spencer honlapjára és beleolvastunk – itt egy érdekességre hívnánk fel a figyelmet: bár már van síró emotikonunk, mégsem használható ilyenkor, hiszen örömkönnyekről van szó. De talán ez esetben (a Dühítő kivételével) mindegyik emotikon tökéletes. Így csak simán 3600 like-ot kapott.

A 86 éves színész hatalmas meglepetéssel fogadja a magyar rajongókat. Már csak ezért is imádjuk őt! <3 #hírek #24hu

Közzétette: 24.hu – 2016. február 22.

 

Majdnem annyit, mint minden idők egyik legnépszerűbb bejegyzése, a francia trikolórra változtatott Facebook-profilképekről szóló írásunk. Most milyen gombot nyomnátok rá?

Ti is megváltoztattátok a profilképeteket a napokban? Ez fog történni veletek.

Közzétette: 24.hu – 2015. november 15.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik