Szórakozás

1,3 milliót kell fizetnie Bálint Antóniának

Balint-Antonia(1)(960x640).jpg (Bálint Antónia)
Balint-Antonia(1)(960x640).jpg (Bálint Antónia)

Ítéletet hirdettek első fokon: Bálint Antónia A királynő meztelen című életrajzi könyvével nem csak volt párját, annak feleségét is megsértette, így az egykori szépségkirálynőnek mélyen a zsebébe kell nyúlnia, kártérítést kell fizetnie. A bíró az ítélethirdetéskor elmondta, a jelenleg banki alkalmazottként dolgozó Antónia levéltitkot sértett azzal, hogy a könyvben volt párja feleségének SMS-ét nyilvánosságra hozta, neki és feleségének jó hírnevét megsértette, valamint az engedélye nélkül hozta nyilvánosságra a férfi fényképét – írja a Bors.

Toncsi a tárgyaláson nem jelent meg, sőt az ügyvédjét sem küldte el, így még nem lehet tudni, hogy fellebbeznek-e az ügyben.

A lap szerint egyébként a gyermeke apjától 17 milliót követelő Antónia nem biztos, hogy jó üzletet csinált az életrajzi kötettel. Kifarolt mögüle egy kiadó, így saját költségen, saját vállalkozásával adta ki a könyvet. Az első hírek szerint csak néhány száz darabot adtak el belőle. Toncsi ugyanakkor állította, jóval több fogyott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik