Szórakozás

Tóth Andi: “Nincs is másom, csak a zene”

Tóth Andi szerencsére rosszullét nélkül vette az akadályt, és partnerével, Berkes Olivérrel vigaszágon bejutott A Dal szombat este megrendezésre kerülő döntőjébe. Így tehát a mindössze 17 éves énekesnő is esélyes lehet arra, hogy ő legyen az, aki akár az eddigi legjobb magyar eredményt tudhatja majd magáénak az Eurovíziós Dalfesztivál történetében.

Persze ehhez előbb meg kellene nyerni a hazai dalválasztót, de ahogy Facebook-posztjából kiderül, az X-Faktor legfiatalabb győztese azt sem bánja túlságosan, ha ezúttal nem sikerül a dobogó tetejére állniuk. Ugyanis már így is nyertesnek érzi magát.

Az, hogy annak ellenére,hogy a zsűrinek nem vagyunk a kedvencei, ti mégis a döntőig juttattatok minket, az csak annak a jele, hogy bíztok bennünk, szerettek minket és a dalt is, így mi már nyertünk. Szebb nyereményt nem is tudnék elképzelni, mint a bizalmatok, szeretetetek. Megköszönni nem tudom elégszer, de a hétvégén a dalt senki másnak, csak nektek fogjuk küldeni hálánk jeléül.

Hiszen nincs is másom, csak a zene! Bele fogunk adni mindent, és azon leszünk, hogy mindenkinek megfeleljünk! Igaz, nagyon megtisztelő dolog lenne képviselni Magyarországot,Titeket!! De akkor sem szomorodom el, ha nem így lesz, hiszen olyan csodálatosak vagytok ! Köszönöm, hogy vagytok nekem!”

– írja Andi a közösségi oldalán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik