Szórakozás

Emberből főz húslevest a világ legviccesebb embere

Zseniális videók az állatbántalmazásról.

A címben említett jelzőt Rémi Gaillardnak ítéltük oda; ő világ legmenőbb kandikamera-szakembere, akit – ha máshonnan nem – a Rocky-paródiájáról mindenki ismer. (De arra is bizonyára sokan emlékeznek, amikor stoppal ment bankot rabolni.)

A Facebook-oldalára kikerült legfrissebb (valójában már hét éve készült) videó leírásából kiderül, hogy miután újabb sokkoló képeket látott vágóhidakról, úgy döntött, újra megosztja, ahogy embereket akart megfőzni. Semmi agresszívre ne tessék gondolni:

TOP CHEFAprès les nouvelles images-chocs de maltraitance animale dans un abattoir, ça y est je cuisine de la viande d’humain. #TopChef

Posted by Rémi GAILLARD on Wednesday, February 24, 2016

A zseniális humorista mostanában sokat foglalkozik az állatvédelem témakörével; előző nagysikerű (6,8 milliós nézettségű) videójában sajnálkozik, hogy szegény állatoknak 7 milliárd balf.sszal kell egy bolygón élniük. A felvételen pedig azt láthatjuk, amikor valaki behoz egy talált kutyát egy menhelyre.

New video : Animal PlanetC’est quand même emmerdant pour les animaux de cohabiter avec 7 milliards de cons.Might be annoying for animals to live with 7 billion jerks.

Posted by Rémi GAILLARD on Tuesday, January 26, 2016

Ez az állatos videó pedig inkább szomorú, mint vidám:

HUMAN WORLDHuman World

Posted by Rémi GAILLARD on Saturday, October 3, 2015

Ajánlott videó

Olvasói sztorik