Szórakozás

Bebe 22 kilót fogyott

Bebe (bebe)
Bebe (bebe)

Bebe egy évvel ezelőtt egy betegég miatt döntötte el, hogy fogyókúrába kezd. Egyik napról a másikra elhagyta a krumplit, a rizst és a kenyeret, ami komoly eredményt hozott.

“22 kilótól sikerült megszabadulnom. Különösebb edzésre nem volt időm, viszont az étkezésemen radikálisan változtattam. Megvontam magamtól az összes szénhidrátot, és bejött. Azt mondják, hogy ez nem túl jó módja a fogyásnak, én is éreztem, hogy elvonta az energiámat a diéta. Ma már mindent eszem, de csak annyit, ami éppen elég ahhoz, hogy ne legyek éhes. Korábban elképzelhetetlennek tartottam azt, hogy bármit kenyér nélkül egyek, de ma már nem kívánom”

– mondta a 24.hu-nak a januártól már Bebe and the Change nevű zenekarral koncertező énekes, aki ugyan korábban többször hangoztatta, hogy életstílusa nem a hosszú ittlét titka, mára ezen is változtatott.

Fotó: Rent-A-Star
Fotó: Rent-A-Star

“Az én koromban az ember már elgondolkodik az egészségén. Testileg és lelkileg is jobban odafigyelek magamra, néhány évvel ezelőtt ez még nem volt jellemző. Megpróbálok sokat pihenni, és azokat a dolgokat elengedni, amik rossz irányba befolyásolják az egészségemet. Emellett ha van egy kis időm, uszodába járok és gőzfürdőzöm. Persze ezt nem lehet mindig megvalósítani, de törekszem rá”

– tette hozzá Bebe, aki mostanában egyszerűen kilövöldözi magából a stresszt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik