Szórakozás

Ganxsta Zolee felesége más férfi gyermekét várja

Igaz, hogy a rapper és felesége, Móni egy ideje már különváltak, sőt új párt is találtak maguknak, de hivatalosan még házasok, hiszen nem adták be a válásái papírokat. Ganxstáék egyik ismerőse szerint azért nem foglalkoztak eddig a papírokkal, mert nem tulajdonítanak neki jelentőséget, ráadásul közös kislányuk, Zoé miatt is jó kapcsolatban maradtak.

Most azonban mégis szükségük van ügyvédi közbenjárásra és néhány hivatalos dokumentumra, hiszen a rapper exe egy másik férfi gyermekét várja. A szülés előtt álló Móni gömbölyödő pocakjára a Blikk egyik olvasóriportere figyelt fel. Az ügyben Zolee nem szeretett volna megszólalni, helyette ügyvédjéhez irányította a napilapot.

“Ha a törvényes házasság fennállása alatt egy nő más apának szül kisbabát, akkor apaság vélelmének megdöntése iránt kell peren kívüli eljárást indítani a bíróságon, ahhoz, hogy a gyermeket biológiai apukája nevére anyakönyvezhessék. Ügyfelemnek, mint vélelmezett apának és jogilag még házastársának, valamint a teljes hatályú apai elismerő nyilatkozatot adó férfinak közös kérelmére a bíróság megállapítja, hogy a gyermeknek nem az édesanya hivatalos férje az apja” – magyarázta Zolee ügyvédje, Pikali Petra.

Egyébként néhány héttel ezelőtt a rapper is pedzegette azt, hogy talán még lesz egy gyermeke új barátnőjétől, de úgy tűnik a kisiskolás Zoé először anyukája oldaláról kap egy féltesót.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik