Szórakozás

Jimmy családja Srámek ellen fordult

Nagy felhajtással tisztelegtek idén Zámbó Jimmy emléke előtt a Csepeli Munkásotthonban, a fellépők között számos ismert énekes volt, ám Péter Srámek ezúttal kimaradt a buliból. Ennek okát ő sem tudja igazán, hiszen a Zámbó família sokáig szinte családtagként kezelte, egy időben Mariettáék adtak otthont neki.

“Nagyon szomorú és csalódott vagyok. Úgy gondoltam, baráti kapcsolatban vagyok a családdal. Eddig mindig boldogan mentem a Jimmy-gálára, az emlékkoncertre. Mérhetetlenül fáj, hogy éppen most nem lehettem ott, amikor mindenkit meghívtak, aki valaha kapott díjat. Szeretném, de nehéz úgy megbeszélni a dolgot, ha nem áll szóba velem”

– mondta a Borsnak Srámek, aki karácsonyi párkányi fellépésén haragíthatta magára Jimmy testvérét.


”A koncert végén mindenkinek megköszöntem a segítséget, természetesen a Zámbó családnak is. Erről videó is készült, bárki láthatja. Nem sokkal később azt olvastam egy újságban, hogy Marietta haragszik, mert neki nem köszöntem meg. Igaz, külön nem mondtam a nevét, az egész családnak köszöntem a segítséget. Nagyon rosszul esett, amit az újságban olvastam, és most végtelenül szomorú vagyok! Jimmy édesanyját, Anna nénit sem tudtam felköszönteni a születésnapján, mert Marietta nem veszi fel nekem a telefont. A koncert óta nagyon sokszor hívtam, írtam SMS-t, üzenetet az interneten. Az is fájt, amikor Zámbó Krisztián azt nyilatkozta, hogy neki több joga van Jimmy-dalokat énekelni, mint nekem.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik