Szórakozás

Lagzi Lajcsi szomszédait faggatják a rendőrök

A rendőrség továbbra is gőzerővel nyomoz Lagzi Lajcsi ügyében, csütörtökön újabb razziát tartottak Boldogasszonypusztán – írja a mai Bors. Ezúttal a szomszédokat kérdezgették.

“Két rendőrnő jött egy gyönyörű fehér autóval. Igyekeztek azonban megbújva parkolni, majd szép sorban végigjárták a település házait. Először el sem akartuk hinni, miről kérdezik az embereket, az érdekelte őket, valóban van-e víztorony Lajcsi birtokán. Pedig a torony már akkor is látható, ha az ember autóval jön be a faluba, sőt, innen, az út széléről is egyértelműen látható. Az is érdekelte őket, kaptunk-e vizet Lajcsitól, és ebből a toronyból. Akit meg nem találtak itthon, azokat állítólag beidézik majd Székesfehérvárra” – mesélte a lapnak egy helybéli. Lajcsi értetlenül áll a történtek előtt, mivel már több alkalommal elmondta a rendőrségen, van saját vize a birtokán.

Amíg csak engem és a családomat lepték meg és faggatták, addig nem tehettem mást, lenyeltem. Igaz, azt is nehezen viseltem. Most meg azt hallom, hogy már az ittenieket sem hagyják nyugton. Boldogasszonypusztára nem jár busz, se vonat, se villamos, se HÉV, sőt metró sem. Az utat, ami ide vezet is általában én szoktam karbantartani. Abban azonban mind a nyomozók, mind a he­lyiek munkáját megkönnyítem, hogy ha valóban Székesfehérvárra kell majd menniük kihallgatásra, egy mikrobusszal megoldom az utazásukat. Csak mi­előbb véget érjen ez az ügy”

– mondta Galambos Lajos az újabb fejleményekkel kapcsolatban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik