Szórakozás

Cindy Crawford karrierjének legjobb fotói – Galéria

Cindy Crawford 50 éves lett.

Bizony, bármennyire hihetetlen is, a világ egyik legismertebb és legsikeresebb topmodellje 1966. február 20-án látta meg a napvilágot Illinois államban, hogy aztán betörve a divatvilágba, férfiak milliói heverjenek majd a lábai előtt.

Hosszan sorolhatnánk most a ’88-ban debütáló szupermodell pályatársait Claudia Schiffertől Linda Evangelistáig, vagy megemlíthetnénk első férjét, a filmcsillag Richard Gere-t, esetleg szót ejthetnénk színésznőként, műsorvezetőként vagy éppen üzletasszonyként elért sikereiről; és persze második, immár tökéletesen működő házasságáról, és két gyönyörű – és tényleg gyönyörű! – gyermekéről is írhatnánk.

Ehelyett azonban egy galériával ünnepelnénk a hibáit (sic!) is bátran felvállaló Cindyt, aki saját maga is szívesen, és meglehetősen gyakran nosztalgiázik Instagramján.

Galéria
Instagram

De amellett sem mehetünk el szó nélkül, hogy az ötvenéves híresség nemcsak karrierje csúcsán tündökölt, hanem mostanában is rendszeresen irigylésre méltó külsővel áll a kamerák elé. Ugye önök szerint sem látszik az idő múlása minden idők egyik legtökéletesebb modell ikonján?

Galéria
Europress

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik