Szórakozás

Magas sarkúban áll színpadra Pavletits Béla

Elkísértük Pavletits Bélát a jelmezvarró műhelybe, ahol már javában készülnek a Sugar | VAN AKI FORRÓN SZERETI című darabra. A színész egy olyan karaktert alakít, aki a maffia és a pénztelenség elől menekülve még azt is vállalja, hogy egy női zenekarral induljon turnéra, természetesen álruhában.

A Magyar Színház színművésze ezúttal a női varrodában állja a tervezőnő és a jelmez kivitelezők “rohamát” – és vitézül tűri a lágy esésű szövetek szokatlan csiklandozását, no meg a magas sarkú cipő ádáz támadásait.

Fotó: Zsigmond László
Fotó: Zsigmond László
“A magas sarkú cipőt az előadásban is hosszan kell viselnem, de az semmi ahhoz képest, mennyit hordom a próbán! Többnyire napi 5-6 órát vagyunk abban a rémes lábbeliben. Bár eddig is tiszteltem a nőket sok vonásuk miatt, gyönyörűek a magas sarkúban, és minden tiszteletem az övék, hogy a szépségért ennyit áldoznak, de ha lehetne, lebeszélném őket, mert magas sarkú nélkül is csinosak, nem érdemes tönkre tenni a lábukat. A harisnya a gyorsöltözéseknél inkább akadályoz mint segít, de hát a szőrös lábat valamivel el kell fedni. És persze vigyázni kell rá, mert egyből kiszakad. Bevallom, viselés közben egyetlen egy női ruhadarabot sem irigyeltem el a hölgyektől, a fülklipszet pedig kifejezetten utálom (nevet)”
– mesélte Pavletits Béla színművész, a Van aki forrón szereti egyik főszereplője. Minden élethelyzet könnyebbé válik, ha az ember beletörődik a változtathatatlanba. Béla ezt így magyarázta el:
“Mivel nekünk azt kell eljátszanunk, hogy mennyire nem komfortos és nem szokásos érzés női ruhát viselni, ebben segít a női jelmez, mert tényleg nem érezzük benne otthonosan magunkat. Bár ki tudja, lehet, hogy az előadás végére megszokom, sőt…!”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik