Szórakozás

Jövő héten már munkába is állhat Rékasi Károly

A színészt február 9-én kellett újra megműteni, miután nyári motorbalesetéből származó súlyos sérülése nem akart a megfelelő ütemben gyógyulni. Rékasi Károly tegnap már mosolygós fotóval köszönte meg a rengeteg támogatást közösségi oldalán, most pedig azt is elárulta, hogy napokon belül elhagyhatja a kórházat.

“Piszkosul boldog vagyok. A reggeli vizit után mondta az orvosom, hogy hétfőn hazaenged, és újra munkába állhatok. Többször álltam már nyerésre, a szervezetem mégis megtréfált. Sokszor hittem már, hogy majdnem, aztán újra ágynak dőltem. Többször kerültem már közel a másik oldalhoz, az első, klinikai halál után úgy éreztem, az Isten figyelmeztetni szeretne valamire. Most arra kérem őt, hogy figyelmét irányítsa most már másokra, én jól vagyok” – mesélte a Borsnak a színész, aki alig várja már, hogy munkába állhasson.

“Sajnos a József Attila színpadára már nem állhatok ebben az évadban, amit nagyon sajnálok, de tudomásul vettem, mert tudom, hogy ez a helyes döntés. A Barátok közttel viszont számolhatok. Nem egyeztettem még velük, de várom a stúdiótól a szinopszist, hogy mikor mehetek” – mondta Rékasi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik