Szórakozás

Exe szerint Bálint Antónia 22 millióval tartozik neki

Alig egy hete, hogy megírtuk, a bíróság első fokon Bálint Antónia javára döntött. Az ügy szerint a modell évekkel ezelőtt 17 millió forintot adott kölcsön exének – ami egyébként egy örökölt lakás eladásából kapott – , amit aztán az ígéretek ellenére nem kapott vissza. Ezért az összegért folyt a harc, a jogi vitában pedig végül Toncsi nyert.

Antónia gyermekének apja azonban nem nyugszik bele a döntésbe, szerinte ugyanis éppen az ellenkezője igaz a fent említetteknek, azaz Toncsi tartozik neki, számításai szerint 22 millióval.

“A valóság a következő: Bálint Antónia valóban vett egy kis lakást. Ugyan három-négymillió forintot valahonnan összeszedett erre, de ez nyilván kevés volt. Így tőlem kért és kapott kölcsön tizenhárommilliót a megvásárlására. A belső munkálatokat, a bútorokat is én fizettem, miután pedig megszületett a kislányunk, eladta ezt a lakást. Huszonnégymilliót kapott érte, és ebből egy közös ismerősünknek adta kölcsön a tizenhétmilliót. A maradék hetet megtartotta. Tehát ő már meg is duplázta a pénzét. A tartozását ő maga is elismerte, hangfelvétel van erről, de jelen eljárásban és első fokon csak azt a bizonylatot vették figyelembe, amit velem aláíratott. Én ugyanis megígértem, hogy azt a tizenhétmilliót visszakapja, igaz, nem is volt nálam, hanem a fent említett ismerősünknél. Azzal tartott sakkban, ha nem írom alá, nem láthatom majd a gyerekemet. De mára már ezzel nem tud befolyásolni. A napokban postára adtam a fizetési felszólítást a tizenkilencmilliós kölcsönről és annak kilencéves kamatáról, amivel tartozik nekem. Körülbelül huszonkétmilliós összeg ez. Ha így akar harcolni, ám legyen! ” – mondta a Borsnak a férfi.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik