Szórakozás

Tatár Csilla feszültséget gerjesztett A Dal stábjában

A Dal stábjában hatalmas az elégedetlenség, állandóak a konfliktusok, és a forgatások előtt szóváltásoktól hangos a folyosó – írja a Blikk. A bulvárlap szerint ennek egyik okozója Tatár Csilla, aki az elképesztően sok pénzért gyártott műsor hivatalos stylistja helyett saját külön szakember segítségét vette igénybe, ugyanazét, aki a Magyarország, szeretlek! című műsorban öltöztette.

A műsorvezető döntése nem váltott ki osztatlan örömöt, hiszen a műsor hivatalos öltöztetőjének kellene kimondani a végső szót, hiszen neki ez a munkája. Neki egyáltalán nem tetszenek azok a ruhák, amiket a saját stylistja ad Csillára. Kisprumik Ádám szerint előnytelenek, nem veszik figyelembe a műsorvezető megváltozott alakját. Ez ellen azonban nem tud mit tenni, hiszen Csilla nem hallgat rá. Ezzel úgy érzi, őt hozták nehéz helyzetbe, mivel Harsányi Leventét Csillához illő ruhába kellene öltöztetnie. De így, hogy nem tudja, Csilla miben jelenik meg, Levente ruhájának kiválasztása is rettentően nehéz számára. A műsor vezető stylistja nem azért ideges, mert nem ő öltözteti Csillát, hanem azért, mert nem tetszenek neki a ruhák. Ezt már a műsor készítőivel is jelezte, de a műsorvezetőnő hajthatatlan.

A bulvárlap cikkéből az is kiderül, hogy több előadó is panaszkodott a próbáknál előforduló indokolatlanul hosszú várakozási időre. A felháborodott versenyzőknek a próbák miatt is nagyon sok időt kell üresjáratban a székházban tölteniük, miközben a versenyzők nagy része óramű pontossággal tervezi meg előre a napját a többi elfoglaltsága miatt.

Az MTVA reakciója: “Minden női sztárnak általában saját beauty csapata van és ez a jog Tatár Csillát is megilleti. Ezt a produkció és a csatorna is támogatja.”

MTVA/Penziás Nikolett
MTVA/Penziás Nikolett

Ajánlott videó

Olvasói sztorik