Szórakozás

Kováts Vera nem akar Baricz Gergő exe lenni

Az X-Faktorból 2011-ben megismert, mára gyönyörű fiatal nővé érett Kováts Verát sokan még mindig a tehetségkutatóval összefüggésben emlegetik, amire egyrészt büszke, azonban jobban szeretné, ha már szimplán csak Kováts Vera lehetne. Ráadásul volt barátja, Baricz Gergő nevétől is szeretne függetlenedni.

“Nagyon sokat köszönhetek az X-Faktornak, de öt év elteltével már kicsit zavaró, hogy még mindig ‘x-faktorosként’ említenek. Szeretném levetkőzni ezt az előtagot, számomra fontos, hogy önálló énekesnőként éljek az emberek fejében. Hasonlóan szeretnék függetlenedni Baricz Gergőtől is. Vele a műsor kapcsán ismerkedtem meg, már négy éve vége a kapcsolatunknak, de a mai napig megkérdik, hogy együtt vagyunk-e, vagy az exeként beszélnek rólam. Ezek elsőre megmosolyogtató dolgok, de komoly munka lesz, mire függetlenedni tudok tőlük”

– mondta az exével közös dalon dolgozó Vera, akinek számos komoly terve van az idei évre.

“Az éneklés teljesen Budapesthez köt. Itt vannak a fellépéseim, a stúdiómunkálatok és a megbeszélések is, én azonban még a szüleimmel lakom vidéken. Idén mindenképpen szeretnék elköltözni otthonról a fővárosba, ami nem csak a karrierem miatt fontos, hanem azért is, mert egy nagy kísérlet számomra. Kíváncsi vagyok, hogy meddig bírom idegileg és fizikailag, ha magamat kellene ellátnom. A szüleimmel és a testvéreimmel egyébként jó a kapcsolatom, de úgy érzem, 21 évesen eljött a függetlenedés ideje. Izgalmas dolog, ha az ember önállóvá válik. Én már várom, hogy a saját életemet alakíthassam.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik