Szórakozás

A Dal mellett készül az érettségire Benji

Az éppen Schobert Norbival fogyókúrázó Benjinek nincs könnyű dolga A Dalban való felkészülés közben, hiszen az Eurovíziós Dalfesztivál magyar versenye mellett vizsgáira is koncentrálnia kell.

“Éppen az érettségire készülök. Nagyon feszített A Dal mellett az iskolában is teljesíteni, de szerencsére olyan menedzserem van, aki teljes mértékben figyelembe veszi ezen kötelezettségeim. Közösen mindig sikerül úgy kezelni a zenei és iskolás feladataim, hogy egyik se menjen a másik rovására”

– mondta a 24.hu-nak az X-Faktor felfedezettje, aki volt versenytársaival együtt küzd azért, hogy megnyerje a középdöntőt.

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

“Tóth Andival és Horányi Julival egészen a döntőig éltük végig 2014-es X-Faktort, így velük szemben furcsa érzés újra versenyezni. Nagyon sajnáltam Juli kiesését, mert egy nagyon jó énekesnek tartom és a dal is nagyon jól sikerült. Örülök, hogy Andit megmentette a közönség, szívesen versenyeznék vele, velük a döntőben. Szakmai kérdéseket nem szoktuk megbeszélni, inkább emberi oldalon jelent sokat akár csak egy-egy pozitív, őszinte mondat is. Az X-Faktor előtt számos zenei versenyen indultam, így az “X” sem okozott komolyabb drukk helyzetet. Nyilván egészséges szinten mindig van izgalom, de nagyon nagy feszültség nincs bennem, hogy a zsűri előtt kell állnom. Bevallom picit szeretem is az ilyen helyzeteket, motivál.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik