Szórakozás

Extrém ruhák és dekoltázsok – Így buliztak a celebek az elmúlt évek Story Gáláin

Február 13-án, azaz most szombaton tartják a 17. Story Gálát, ezúttal Erős Antónia és Tilla műsorvezetésével. A nívós díjátadón ezúttal is ott lesz a magyar celebvilág krémje, hogy ahogy eddig minden évben, ezúttal is jól szemügyre vehessük majd ruháikat, villantásaikat, és természetesen árgus szemekkel figyeljünk minden érdekességre.

Amikből valószínűleg idén sem lesz hiány, elnézve az elmúlt esztendők látványos celebségeit. Emékeznek például Cinthya Dictator tavalyi, emberi hajból (!) készült ruhájára? Vagy Medveczky Ilona pár évvel ezelőtti kalocsai hímzéses ruhacsodájára? Sarka Kata is minden évben ott van a legszebbek között, és szerencsére a dekoltázsát sem szokta otthon felejteni…

Vajna Timi szépségkirálynőjével, míg a tavalyi egyik díjazott, Hosszú Katinka sokat emlegetett férjével és edzőjével, Shane Tusuppal partizott 2015-ben, amikor is Conchita Wurst énekelt a vendégeknek. Na és akkor még nem szóltunk Fésűs Nelly kibuggyanó kebleiről… Galériánkban megidézzük kicsit az elmúlt gálák hangulatát, ezzel is meghozva az önök kedvét ahhoz, hogy idén se akarják majd kihagyni a sztáreseményről szóló tudósításunkat.

Galéria
Fésűs Nelly Fotó: Réti Borbála

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik