Szórakozás

A Dalban üzent szerelmének Agárdi Szilvia

Agárdi Szilvia nyolcéves kora óta eredményesen szerepel népdal versenyeken, 2012-ben a TV2-n a The Voice című műsorban pedig egy ország ismerhette meg különleges hangját. Az énekesnő idén az Eurovíziós Dalfesztivál magyar versenyén, A Dalban is szerencsét próbál It is love című számával.

“Meglepődtem, hogy bekerültem a legjobb 30 előadó közé, mert nagyon komoly mezőnyből választott ki a szakmai zsűri. Csúcs dolog, hogy több száz jelentkező közül ott lehetek, óriási megtiszteltetés. Amiatt pedig még boldogabb vagyok, hogy továbbjutottam a középdöntőbe, már a legjobb 18 között vagyok. Hogy ez minek köszönhető? Rakonczai Viktor és Tamara Olorga olyan dalt írtak nekem, amiről minden akkordnál érzem, hogy illik hozzám. Érzem, hogy ez a dal valamiért nagyon fontos lesz az életemben”

– mondta a 24.hu-nak Agárdi Szilvia, aki élő adásban is felvállalta, hogy dalát egy fiú ihlette, akivel talán épp A Dal fogja majd összehozni.

“Ez a dal egy fiúhoz íródott. Egy rendezvényen találkoztunk, különleges élmény volt, megérintett a szerelem szele. Ő nem tudja, hogy róla szól, ez egy nem beteljesedett dolog, de még bármi megtörténhet, ha eljut hozzá az üzenet”

– árulta el a 20 éves zalaegerszegi énekesnő, aki koraszülöttként jött a világra. Szeme, látása nem tudott megfelelően kifejlődni, születése óta látáskárosult.

Fotó: MTVA
Fotó: MTVA

“Más szemszögből látom a dolgokat. A látóknál úgy megy egy ismerkedés, hogy rákacsint egy fiú a lányra, nálunk viszont ez másképp történik. Oda kell lépnie az illetőnek hozzám, és meg kell szólítania, ha szeretne valamit. Ha ebbe beleszületik az ember – mint az én esetemben is – akkor megtanul ebben élni, nem nehéz, mégis egy különös világ. Ha kijutok az Eurovízióra, szeretném megmutatni az embereknek, hogy én hogyan élem meg az érzelmeimet”

– tette hozzá Agárdi Szilvia, akinek sok udvarlója akad, azonban még vár az igazira.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik