Szórakozás

Kulka János nincs tiltólistán az MTVA szerint

Kulka János (kulka jános)
Kulka János (kulka jános)

Mint megírtuk, Kulka János néhány napja arról nyilatkozott, hogy az MTVA ugyanolyan ostoba kommunista, mint volt, és ráadásul állítása szerint tiltólistán van náluk.

A médiaszolgáltató vasárnap közleményben reagált a leírtakra:

“Kulka János színművész egy internetes “tévéműsorban” a közmédiáról alkotott véleményét fejtette ki. A műsorról szóló írásában a Bors című napilap azt a valótlanságot állította, hogy “(.) Kulka János tiltólistán van az MTVA-nál.” Ezzel szemben a valóság az, hogy

a közmédiánál nem létezik semmilyen “tiltólista”, így azon Kulka János (és más) sem szerepelhet.

A művész folyamatosan látható az M3 retró csatornán a Szomszédok című sorozatban, a nézők találkozhattak vele 2015. március 15-én az ellenzéki pártok rendezvényéről szóló tudósításban. Ugyancsak tavaly, július 28-án a Petőfi TV Én vagyok itt című műsorának vendége volt, december 29-én pedig az Így készült a Félvilág című film kapcsán szólalt meg, melynek premierje másnap, vagyis december 30-án épp a Duna TV-n volt.”

Az igazsághoz azért hozzátartozik, hogy az MTVA csatornáin számos más olyan műsor (például a Ridikül, a Magyarország, szeretlek!, a Család-barát, és a Fábry) is látható, amelynek ismert színészek is vendégei szoktak lenni, Kulkát viszont eddig nem fedeztük fel ezekben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik