Szórakozás

Tehetségkutatóban tűnt fel a HIV-fertőzött énekesnő

mikrofon
mikrofon

Mint megírtuk, a Blikk tegnapi számában azt állította, hogy egy magyar sztárénekesnő HIV-fertőzött. A kilétét nem fedték fel, azt azonban elárulták, hogy egy kórház dolgozói és betegei figyeltek fel rá a betegek között, hamar elterjedt a híre.

A bulvárlap újabb információkat közölt a titokzatos nőről a mai számában. Azt írják, hogy egy fiatalabb énekesnőről van szó, aki az elmúlt évtizedben felbukkant egy tehetségkutatón is. Állítólag akkor már tisztában volt betegségével, már javában folyt a kezelése, s úgy állt ki a kamerák elé, hogy súlyos titkot kell őriznie. Természetesen ezalatt egy vetélytársa vagy a produkció egyetlen tagja sem volt veszélyben, hiszen a HIV-vírust csakis szexuális úton vagy vérátömlesztéssel, esetleg fertőzött injekciós tűvel lehet elkapni – írja a Blikk.

Mint ismert, sok pletyka és találgatás után, Charlie Sheen tavaly novemberben állt a nyilvánosság elé, hogy bevallja, HIV-fertőzött. Az amerikai sztárt négy éve diagnosztizálták, azóta pedig kezelik is, habár betegsége tünetei már kezdenek látszani rajta.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik