Szórakozás

Gesztesi napi két üveg bort iszik

Gesztesi Károly hónapok óta a címlapokon szerepel vélt alkoholizmusa, titokzatos betegségei és állítólagos önpusztító életmódja miatt. A színész miatt sorozatosan kellett lemondani színdarabokat amelyekben játszik, egy győri fellépésre például nem is ért oda. Amikor pedig tisztázni akarta magát a Mokkában, egy rendkívül szürreális beszélgetésbe bonyolódott Tvrtkóval.

Gesztesi most éppen saját pénzből finanszírozott akciófilmjére készül, amelynek előkészületei javában zajlanak, a castingok folynak. A színész kedden kisimultan, összeszedetten, maximális tettvággyal, szájában szivarral dolgozott Berki Krisztiánnal és egy kaszkadőrrel, közben az alkoholról is mesélt a Borsnak.

“Ugyanazt a két üveg rozét megiszom, amit harminc éve mindennap, de a napokban fél- éves tisztítókúrát kezdek, amit minden évben megcsinálok a születésnapom előtt. Ez idő alatt nincs pia, viszont van három kör futás az Omszki-tó körül, edzés, úszás heti ötször. Mindenben őszinte vagyok a gyerekeimmel, így azt is tudják, ha egy vidéki előadás után hajnali négykor hazaérek, megiszom egy üveg bort. Nem csodálkozik ezen senki, Panka is tudja, akivel egyébként nagyon jól vagyok”

– mondta a lapnak Gesztesi, aki hozzátette: nem igaz, hogy a Hit Gyülekezetébe jár, hiszen nincs szüksége segítségre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik