Szórakozás

Pataky Attila egy-két kilót sem emelhet

A műtétje után lábadozó Pataky Attila otthon, feleségével együtt dolgozik azon, hogy mihamarabb felépüljön, ám nem halad túl gyorsan a folyamat.

“Mások okulására szívesen beszélek a gondjaimról, de más dumálni, és más végigcsinálni egy ilyen rehabilitációt. Egyik nap jobb, másik nap rosszabb, aztán a következő nap megint egy kicsit jobb, aztán megint kis visszalépés, de legalább érzem, hogy előrehaladok. A vágyam itt van a kezemben, ez még csak álom, hogy újból súlyzózhatok. Jelenleg még egy-két kilót sem emelhetek. De nagyon oda kell figyelnem az étkezésre is, még jobban, mint eddig. Ha nem ügyelek arra, mit eszem, másnap reggel jön a kemény bünti”

– mondta a Blikknek az EDDA frontembere.

Patakyt karácsonykor kellett sürgősen kórházba szállítani, mert fertőző gyomor-bél hurutot, majd hasmenést kapott, amely után az aranyere úgy felszakadt, hogy a vérének 35 százalékát elveszítette. Infarktusközeli állapotba került, és az orvosoknak sikerült megmenteniük az életét. Azóta megannyi kellemetlen vizsgálaton van túl, majd bő három hete megműtötték az aranyerét is. A beavatkozás annyira jól sikerült, hogy meg is ihlette a zenészt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik