Szórakozás

Alekosz: „Nem értem, Orbán Viktor miért hagyja, hogy ‘színesbőrű’ is szerepeljen a Dalban”

Alekosz botrányos megnyilvánulása a Facebookon igencsak kiverte a biztosítékot.

Szombat este elrajtolt A Dal 2016 versenye, hogy öt hét múlva kiderüljön ki képviselheti hazánkat a Stockholmban megrendezésre kerülő Eurovíziós Dalfesztiválon. Az első elődöntő alkalmával hatan jutottak tovább, ám Alekosz komoly nemtetszéssel fogadta az eredményt, sőt minden bizonnyal már a produkciókat is. A reality sztár ugyanis nem tudja feldolgozni, hogy “Orbán Viktor sleppje” egyáltalán esélyt adott arra a színes bőrű énekeseinknek, hogy nemzetközi porondon képviselhessék Magyarországot.

“Én már egyszer fölhívtam a figyelmet Orbán Viktor sleppjének médiában való kártékonyságára, amely sleppje Orbán Viktor bukását eredményezi majd. Most ismét elgondolkodtam. Nézem az Eurovíziót és nem értem, hogy a miniszterelnök miért is hagyhatja azt, hogy Magyarországot adott esetben egy Afrikai, egy Ázsiai vagy egy Magyarországtól eltérő, teljesen idegen meggyőződésű ember képviselje úgy, hogy ráadásul nem is Magyarul énekel” – írta közösségi oldalán a görög származású celeb.

Ellenszenvének célpontjai valószínűleg az X-Faktorban felfedezett Benji, valamint a Rising Starban feltűnt, most pedig a Mushu zenekar élén álló Palmer Izsák lehettek. Alekosz eszmefuttatásából kiindulva, az Édes Élet szereplője már két évvel ezelőtt is nagyon csalódott és feldúlt lehetett, amikor Kállay-Saunders András képviselte a magyarokat angol nyelvű dalával, pedig a megasztáros akkor az előkelő ötödik helyen végzett.

Én már egyszer fölhívtam a figyelmet Orbán Viktor sleppjének médiában való kártékonyságára, amely sleppje Orbán Viktor…

Közzétette: Nagy Alekosz – 2016. január 23.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik