Szórakozás

Adele nagyon lenyomta Psyt

Alig három hónap alatt elérte az egymilliárdos nézettséget a YouTube-on Adele Hello című klipje. Ezzel megelőzte a korábbi csúcstartót Psyt, aki pár éve a Gangnam Style-lal keltett szenzációt. Az internetes szolgáltató közölte, a brit énekesnő videóját 87 nap alatt tekintették meg egymilliárd alkalommal. A Gangnam Style annak idején 158 nap alatt érte el ezt a rekordot. Susanne Daniels, a YouTube illetékes vezetője azt mondta:

Ha valaki, akkor Adele és ez a száma igazán megérdemelte ezt a sikert.

A közösségi videomegosztón eddig 17 videó dicsekedhet egymilliárdos közönséggel. Az exkluzív klubba tartozik a Maroon 5 Sugar című száma, Major Lazer Lean On című klipje, a OneRepublic együttestől a Counting Stars, a Party Rock az LMFAO-tól, és Sia Chandelier című slágere is. Számos olyan videoklip szerepel még a listán, amely már szintén az egymilliárdos letöltés közelébe jutott: ilyen Shakira Waka Waka, Ed Sheeran Thinking Out Loud, és Ellie Groulding Love Me Like You Do című klipje. A Hello debütálása után tíz hétig vezette a Billboard újdonságainak százas toplistáját.

Mint korábban megírtuk, Psy azt a rekordot még tartja, hogy a Gangnam Style című videóját már több mint 2,5 milliárdszor nézték meg. a dél-koreai énekes legújabb, Daddy című dala is sikeres, a bemutatása óta eltelt két hónapban több mint százmilliószor látták a videómegosztó felhasználói.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik