Szórakozás

Vastag Csaba híres emberekkel barátkozott Amerikában

Végre megtudhattuk, hogy a Golden Globe-on szelfizgető Vastag Csaba mivel is töltötte az idejét a tengerentúlon. Konkrétan leginkább ismeretségeket kötött; ahogy ezt a Blikknek elmesélte.

“A Los Angeles-i magyar egyesület klubjában, a Magtárban, valamint egy helyi magyar templomban is felléptem, de emellett számos fantasztikus élményben volt részem. Návai Anikónak köszönhe­tően például eljutottam a Golden Globe-díj-átadóra. Hatalmas élmény volt magyarként ott lenni, amikor a Saul fia megnyerte a legjobb külföldi film díját. Ráadásul az utána lévő fogadáson kiderült, hogy a rendezvény igazgatójának magyar a felesége, aki megismert, és bemutatott a férjének. Egyébként nagyon érdekes élmény volt, hogy tényleg mennyi mindenkinek van kint magyar kötődése. A Gazdagok és szépek sorozat producere a magyar nagykövet férje, így a segítségével beleshettem a CBS stúdiójának kulisszái mögé” – lelkendezett az egykori x-faktoros, aki Las Vegasban is járt.

CBS , ” Gazdagok és Szépek ” forgatás Bradley Bell producerrel :) Csab .

Közzétette: Vastag Csaba hivatalos oldala – 2016. január 13.

 

“Las Vegasba azért utaztunk el, mert tele van olyan show-kkal, amelyekből akár elleshetünk egy-két trükköt a tervezett nagykoncertek látványvilágához. Bemutattak neves zeneszerzőknek, producereknek, menedzsereknek, akikkel arról beszélgethettünk, hogyan is működik ez az egész popszakma a szórakoztatóipar fővárosában” – mondta el Vastag Csaba, aki azt is elárulta, a szállodában összehaverkodott Mike Tysonnal, akit nagyon jó fejnek tart, és szó esett arról is, hogy segítene neki egy magyarországi látogatás megszervezésében is.

Az énekes az idén még többször tervez visszatérni az Egyesült Államokba, de hogy teremhet-e számára babér odakint, az szerinte leginkább a szerencsén múlik majd.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik