Szórakozás

Győzike: Ha nem fizetsz, nincs esélyed arra, hogy képernyőre kerülj

Gáspár Győző nagyon kiakadhatott valakire; vagy éppen elég rosszul viseli, hogy viszonylag régóta nem szerepelteti egyik kereskedelmi csatorna sem. Győzike ugyanis Facebook-oldalán fejtegette a magyar tévézés rejtelmeit, és a kissé (nagyon) kusza gondolatmenetben arra is kitért, hogy szerinte a celebek csúszópénzt fizetnek azért, hogy képernyőre kerülhessenek – ahogy az alábbi szó szerinti idézetben ezt önök is elolvashatják.

Nagyon sajnálom,hogy a Magyar televíziós történelemben eljött az az idő,ahol csak úgy szerepelhetsz,hogy a kissebb vezetőségnek pénzt adsz a fizetésedből,meg előre a saját zsebedből! Az már teljesen mindegy, hogy ismert ,-vagy kevésbbé ismert celeb vagy művész,mindegy hogy rossz példát mutatsz az embereknek,mindegy hogy csalásból,drogozásból élsz,vagy az is mindegy hogy tanultad ezt a szakmát,vagy évekig gyakoroltad, hogy megtanuld, és hogy ebből tisztességesen megtudjál élni, és ha nem fizetsz előre,mit ahogy én sem tettem, (pedig kérték..) akkor nincs esélyed arra hogy képernyőre kerülj,hogy szórakoztasd az embereket,hogy példát mutass azoknak akik nem jó úton járnak.

Itt nem kell hogy műsorvezetőnek tanulj,vagy gyakorlatot szerezz,elég ha van pénzed,amit előre és közben oda adsz megfelelő embereknek,és már műsorvezető is vagy azonnal,egy extra szerződéssel a kezedbe,kiemelt fizetéssel…így már szinte bármit megtehetsz..Mikor változik meg ez a rendszer,hogy a szereplőket ne a pénzükért szerepeltessenek,hanem a tehetségükért….”ja és A pofátlanságnak vannak olyan magas fokai, amiért nem jár büntetés, csak csodálat.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik