Szórakozás

Szabó Zsófinak jól jött az egy év fizetett szabadság

Az RTL Klub új sztármagazinja, a Story Extra műsorvezetője számára teljes megújulást hozott a 2016-os év. Szabó Zsófit tavaly kevesebbet láthattuk képernyőn, leköltözött vidékre, idén pedig boldog menyasszonyként és egy napi műsor háziasszonyaként debütált.

“Hatalmas káosz van most körülöttem. Fotózásról, forgatásra járok, interjúkat adok folyamatosan, és azt hiszem, a tavalyi év nyugalmából próbálok erőt meríteni mind­ehhez. De természetesen nagyon élvezem, viszont azt gondolom, hogy szükségem volt arra az egy évre, és hálás vagyok a sorsnak – vagy akár fogalmazhatok úgy is, hogy az RTL Klubnak, hiszen nem találtak a sze­mélyemnek megfelelő műsort –, hogy kaptam ezt az egy évet. Szükségem volt rá. (…) Tény, hogy ha nem kapok szünetet az RTL Klubtól, és nem fordulok a lovaglás felé, akkor Zsoltival nem találkozunk egymással. Akkor az elmúlt tíz hónapot nem tudom vele és a családjával tölteni Nyíregyházán”

– mondta a Blikknek adott interjújában Zsófi, aki most Budapesten költözik össze vidéki szerelmével.

“Zsolti annyira szeret, hogy miattam felköltözünk Budapestre, ami egy hatalmas áldozat a részéről, de megteszi. Őt minden kapcsolata Nyíregyházához köti, nem lesz könnyű dolga itt. De fiatal jegyesként most élvezni szeretnénk egymás társaságát, egyébként is a legnagyobb konfliktust kettőnk között csak az okozhatná, ha nem vagyunk együtt. Úgyhogy elterveztük, felhozunk néhány lovat, éppen istállót keresünk nekik, és minden hét végén hazamegyünk majd.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik