Szórakozás

Éjjel-Nappal Lalit eltiltották a vezetéstől

A napokban Obertauernben, egy osztrák síparadicsomban kapcsolódott ki az Éjjel-Nappal Budapest című sorozat két szereplője, Lali és Gábor.

“Síeltem már itt korábban is, akkor is nagyon élveztem, most is megállás nélkül szeltük a lejtőket. Sajnos snowboardozni nem tudok, amit azért sajnálok, mert itt a hegyen úgy láttam, hogy a boardosoknak jobban megy a csajozás. Persze azért mi is bevetettük magunkat Gáborral, kisebb-nagyobb sikerrel. Életemben először kipróbáltam egy motoros szánt is, ami nagy élmény volt, de a vezetésétől szigorúan eltiltottak. Sajnálom, hogy így alakult, pedig szívesen kipróbáltam volna, milyen érzés egy ilyennel száguldozni a hegyen. Utasként is hatalmas élmény volt, néha közel 100 km/órás sebességgel is hasítottunk. Remélem, ha legközelebb visszatérünk Obertauernbe vezetni is fogom! Szerintem ebben is tehetséges lennék, mint minden másban”

– mondta a sorozat mókamestere.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

“Örülök, hogy Lalit szerénysége a havas lejtőkön sem hagyta el, de azért azt hiszem, mindannyiunknak. jobb, hogy nem vezethette azt a szánt”

– tette hozzá Gábor.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik