Szórakozás

Arcon köpték Csordás Ákost

24.hu
24.hu

2016. 01. 14. 08:02

Korábban a témában:

Az X-Faktorban megismert énekest szerda este alázták meg. Csordás Ákos hazafelé tartott, amikor a metróból felérve egy kéregető lépett elé. Miután elutasította a férfit, az keresetlen szavak kíséretében arcon köpte. A rendőrnek tanuló és évek óta küzdősportot gyakorló énekes azonban megőrizte hidegvérét és nem lépett a tettek mezejére, hazaérve azonban kiírta magából sérelmeit.

“Magamat egy jámbor embernek tartom. Sosem konfrontálódok szánt szándékkal, nem keresem a bajt. Nyílván az, hogy közszereplő vagyok, méginkább arra sarkall, hogy óvakodjak minden kínos vagy félreérthető helyzettől. (…) Jelenleg feldúltan és mérhetetlen dühvel ülök itthon, és pörgetem le újra és újra a történteket. A legjobban a megalázottság fáj. Az úgymond “speciális” helyzetem miatt és a küzdősport szellemében nem bánom, hogy nem vertem le a helyszínen két irdatlan átszállót. Utolsó patkány dolog valakit leköpni, főleg, ha az illető talán még rá se szolgált. Jó dolog így zárni a napot!” – írta Ákos.

Tehát…Magamat egy jámbor embernek tartom. Sosem konfrontálódok szánt szándékkal, nem keresem a bajt. Nyílván az, hogy…

Közzétette: Ákos Csordás – 2016. január 13.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Breaking Bad
TV Series 2008 - 2013 USA
2012 Season 5, episode 2 : Madrigal
Created by : Vince Gilligan
Director : Michelle MacLaren
Bryan Cranston
Photo: Ursula Coyote.
It is forbidden to reproduce the photograph out of context of the promotion of the film. It must be credited to the Film Company and/or the photographer assigned by or authorized by/allowed on the set by the Film Company. Restricted to Editorial Use. Photo12 does not grant publicity rights of the persons represented.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.