Szórakozás

Túl van a sugárkezelésen Galkó Balázs

Galkó Balázs színművész nemrégiben közösségi oldalán tette közzé a megdöbbentő hírt, miszerint rákbetegsége miatt befeküdt az onkológiára. A 66 éves színész “esetleges közeli haláláról” is említést tett a bejegyzésben.

A későbbiek során kiderült, hogy a művész megszólalni sem tud a torkát érintő kór miatt, de azért már sokkal pozitívabb hangvételű üzenettel szól az érte aggódókhoz. Galkó Balázst a Blikk a kórházban látogatta meg, ahol a hangját újra visszanyerő színész mesélt állapotáról.

“Nyelvgyökrákkal kezelnek. Korábban sem tiltottak el az orvosaim a beszédtől, csak nem voltam rá képes a fájdalomtól. (…) Nem a daganat fájt maga, hanem a sugarazás miatt a szám, a nyelés, meg minden. A dolog nem egyszerű, nem fekete vagy fehér, de bízom a teljes gyógyulásban. Hogy szükség lesz-e később műtétre, nem tudom, nem értek hozzá. Darabos ételt még mindig nem tudok enni, nyelni is nehéz, de inni már képes vagyok. A sugárkezelésnek vége, ez biztos most. Egy nagy puszit küldök azoknak, akik jó hírt várnak rólam. Jól vagyok, nem készülök a halálra!” – mondta el a színész, aki elárulta, nem múló torokfájását sokáig csak otthon próbálta kezelgetni, majd amikor a kínzó fájdalommal orvosához fordult, azonnal diagnosztizálták a súlyos elváltozást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik