Szórakozás

BB Évi zárt osztályra került

BB-Evi(650x433).jpg (Array)
BB-Evi(650x433).jpg (Array)

A Big Brother nyertesének mentális állapotáról időről-időre érkeznek hírek. Hol arról van szó, hogy BB Évi jobban van, hol pedig arról, hogy ismét visszakerült a kórházba. Aggódó nagymamája most elárulta a Kiskegyednek, hogy unokája ismét kritikus állapotban van. A kapcsolatot gyermekeivel sem tartó Évát már ön- és közveszélyesnek nyilvánították, ezért zárt osztályra került.

“Szegény unokám sajnos nagyon rossz állapotban van. Kritikus állapotban van, most már veszélyes önmagára és a társaira is. Az anyja is hiába próbált segíteni neki, ha Évinek nem tetszett valami, nekiment. A zárt osztályon is, ha valaki olyat mond, ami neki nem szimpatikus, nekimegy.

Borzalmas nekem így látnom az unokámat! Ott a gyönyörű kisfia, Jancsika. Évi nagynénje példamutatóan neveli, negyedik osztályos, kitűnő tanuló. Ám ahelyett, hogy Évi vele töltötte volna a karácsonyt, egy zárt osztályon, magába roskadva ült egész nap. Úgy tűnik, teljesen megszűnt számára a külvilág…” – mesélte a nagymama, aki, aki szerint az is nagy baj, hogy Évának nincs lehetősége a mozgásra, ezért ismét nagyon meghízott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik