Szórakozás

Nagy Feró: Nincs igény szólásszabadságra Magyarországon

Nagy Feró (Array)
Nagy Feró (Array)

Nagy Feró pár nap múlva ünnepli majd 70. születésnapját, ennek kapcsán pedig a Blikk készített hosszabb interjút a zenésszel. A “nemzet csótánya” sok témát érintve többek közt elárulta, örül annak, hogy lánya elvált, mert nem értett egyet a házasságával. Fia kapcsolatából azonban már az unokát is várhatja. Így pedig szóba került Ákos ominózus nyilatkozata is a női princípiumról, amit Feró meglehetősen egyszerűen lát.

… Valójában nincs igény szólásszabadságra Magyarországon. Rögtön elolvastam, mit mondott, és egyre csak vártam, mikor jön a botrányos rész, amiben legalábbis azt mondja, hogy le kell tartóztatni a feministákat, de nem jött, ami persze nem zavarta a kommentelőket.

A feleségem azt mondta, Ákosnak igaza van, és szerintem is azt mondta, hogy a gyerekszülés nődolog, és nem férfidolog. Ha lehetne, én megkérném a csajokat, hogy szüljenek, mert én nem tudok, de azzal sincs bajom, ha karriert csinálnak. Már velem is előfordult, hogy a feleségem tartott el, bár ő akkor az óbudai gázgyárban melózott”

– mondta el a zenész, aki egy másik jelentős témát boncolgatva azt is kifejtette, nem véletlen, hogy birtokát körbekerítette; ugyanis fél az “Európát elárasztó népvándorlástól”.

Nem értem, hogy most akkor milyen kulturális szabályok is vannak itt nálunk, Európában? Már alakulnak a kalifátusok? Mert ők sem a katolikus, sem a református hitet nem akarják, de a zsidót sem. Etessük, itassuk őket, miközben nekünk is vannak szegényeink? Nem értem. Tavaly egymillióan jöttek. Az k…rva sok”

– véli Feró, aki elárulta, koncertjein néha a „Nem kell olyan Isten” helyett „Merkel olyan Isten, aki nem tud magyarul-t” énekel, persze csak tréfából.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik