Szórakozás

Nádai Anikó vallomását imádják a rajongók

“Átlagos anya vagyok, átlagos problémákkal” – kezdi hosszas bejegyzését a Facebookon Nádai Anikó, akinek posztját két óra alatt közel tízezren lájkolták, és rengetegen meg is osztották már.

A Való Világ és az Éjjel-Nappal Budapest egykori szereplője ugyanis nagyon bátran, Ördög Nórához hasonlóan saját tökéletlenségét állította mondandója középpontjába, amivel valószínűleg sok más kisgyerekes anyukának adhatott egy kis megerősítést.

“Nem vagyok tökéletes. Rengeteg dolog miatt van lelkiismeret furdalásom: Nem törődöm magammal, egészségtelen életmód: Sajnos nincs időm és bevallom lusta is vagyok. Nem járok edzeni, mint ahogy terveztem. Napközben próbálok rendet tartani, esetleg főzni, de másra már nincs energiám a gyerek mellett. Sokszor csak mamuszban ülök itthon és a kis köntösömben. Kiábrándító látványt nyújthatok. (…)

Ami kikapcsol: Ha 5 percre leülhetek és játszhatok valami idióta játékkal a telefonomon. Építhetem a virtuális farmom, esetleg képes vagyok 5 szónál többet megtalálni a szókeresőben. Ez aztán a nagy dicsőség…. (…)

Ami boldoggá tesz: a fiam nevetése, látni ahogy napról napra egyre ügyesebb. A párom, aki mindenben segít. Van, hogy bevállalja, hogy ő kel éjszaka a gyerekhez, fürdeti és mindemellett még engem is elvisel. Csodás apa! Anyukám leírhatatlan szeretete az unokája iránt. Ha szép az idő, ha együtt lehetünk. Ha a barátaim meglátogatnak, ha átmehetek a szomszédba egy jó kávéra” – írja többek közt Anikó, aki reméli, posztjával segíthet sorstársainak abban, hogy tudják: nincsenek egyedül problémáikkal.

Átlagos anya vagyok, átlagos problémákkalRégóta terveztem, hogy írok pár gondolatot arról, hogy telnek a hétkö…

Közzétette: Nádai Anikó – 2016. január 7.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik