Szórakozás

Rubint Réka nyaralós fotója miatt akadtak ki az állatvédők

Újabb csokorra való fotót töltött fel a családi vakációról Rubint Réka. A Thaiföldön nyaralgató fitneszfamily ugyanis azért nemcsak edzéssel tölti a napokat az egzotikus országban, hanem természetesen a helyi nevezetességeket is végigjárják.

A megosztott képek tanúsága szerint pedig az egyik fő turistacsalogatót, az elefánton lovaglást sem hagyták ki, Réka ráadásul bikiniben ült fel a hatalmas állat hátára.

 

Na de nem is ez a lényeg, hanem azok – az általa valószínűleg nem várt – reakciók, amiket a “jópofa” képekért kapott. A kommentelők közül ugyanis többen kifogásolják, hogy ezzel a kis családi programmal Schoberték is hozzájárultak ahhoz, hogy a thaiföldi elefántokat tovább kínozzák a jól fizető turistaprogramok kedvéért.

“Nem szoktam kommentelni a posztjaidat, de szeretem őket és a barátnőim előtt is mindig megvédtelek, de ezt sajnos én se tudom és nem is szeretném szó nélkül hagyni. Az elefántok,amikre ráültetek szenvednek, de sajnos amíg a turisták táplálják ezt, addig mindig lesz aki ilyen célból tartja őket. Sokan vannak Thaiföldön, akik küzdenek ez ellen, és folyamatosan mentik ilyen és egyéb helyekről az elefántokat. (…) Sajnálom, h ezt kellett látnom. Ráadásul úgy, h erről az eseményről raktad fel eddig a legtöbb képet, szóval a téged követők majd ha tehetik, gondolom követnek ebben is, ami nagyon nem jó. Ettől függetlenül a munkásságod tisztelem, becsülöm. óráidra is jártam, de ezt akkor is el kellett mondanom” – írja például egy hozzászóló, akinek véleményéhez még igen sokan csatlakoztak a közösségi oldalon.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik