Szórakozás

Szabó Zsófi élete végéig tervez új szerelmével

Az eljegyzésére igen büszke Szabó Zsófi friss szerelméről, azaz immár vőlegényével való kapcsolatáról, és új RTL-es munkájáról mesélt a Borsnak adott interjújában, ahol többek közt azt is elárulta, nem könnyű megoldani a heti többszöri találkozást vidéki párjával. Sőt, az igaz szerelemről is elmélkedett kicsit.

Felüthetnék egy Müller Péter-kötetet vagy idézhetnék Coelhótól, mert ők sokkal jobban megfogalmazták már nálam, milyen az igazi szerelem. De én csak annyit tudok mondani, hogy Zsolt az az ember, akinek igent mondtam, amikor megkérte a kezemet. És én vele képzelem el a hátralévő életemet. Ennyit mondhatok. Őt szeretem! Végérvényesen! (…) … hetente többször is megtesszük a Budapest–Nyíregyháza távolságot. Nem titok, ez egy teher. De sosem lehet akkora, amekkora éket verhetne kö­zénk”

– mondta el a műsorvezető, aki úgy érzi, már nem az a hebrencs, harsány lány, aki volt, így jól tette az RTL Klub, hogy időt adott neki a nagy kihívás előtt.

Indul az új műsorom, most ez köti le az időmet, aztán majd ha már beáll minden, elkezdjük szervezni az esküvőt. (…) Napi félórás sztármagazin még nem volt az RTL Klubon. Külföldi és magyar hírességek az én stílusomban tálalva… Szerintem jól hangzik. És a kihívás egyik része is éppen ez benne. Hogy napról napra egy picit a saját szájízem szerint mutassam be a legfrissebb érdekességeket. És ne csak híreket olvassak be. Ezt a lendületet, frissességet megőrizni is feladat lesz. És persze mindezeknek lesz velejárója: még több szereplés, még több felkérés, még több fotózás”

– mondta el a szőke celebritás.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik