Szórakozás

Mihalik Enikő szerint Magyarország unalmas

Hazánk egyik leghíresebb topmodelljét, Mihalik Enikőt tizenöt éves korában fedezték fel, 2006 óta pedig nemzetközileg is elismert. Olyan divatcégek és magazinok szerződtették már, mint a Vogue, a Gucci, vagy a Victoria’s Secret, és jelenleg New York-ban él. A modell interjút adott az Into The Gloss című divatmagazinnak, amelyben mások mellett Magyarországhoz fűződő viszonyáról is mesélt.

“Magyarországról jöttem, és most visszatekintve úgy gondolom, elég unalmas hely. Mármint New Yorkhoz képest sok hely unalmas. Nagyon szerettem ott felnőni, nagyon sokáig tartott a gyerekkorom, amíg el nem kezdtem modellkedni. Azt hiszem, későn érő típus vagyok, szóval kislányként tekintek magamra tizennégy éves koromig. Aztán egy bevásárlóközpontban összefutottam egy modellügynökkel. Néztem a nőt, hogy mi van? Hozzám beszélsz? Biztosan azt gondolod, hogy nekem modellkednem, mármint pózolnom kéne, meg öltözködni? Szerencsére nő volt, mert nagyon megijedtem volna egy férfitől. Tudod, kisváros, Kelet-Európa, valaki odamegy hozzád, hogy gyere, keress pénzt modellkedéssel. Az ilyesmivel szemben gyanakodni kell. De egy nő volt, úgyhogy megadtam neki anyu számát, és azt mondtam, beszélje meg vele. Kiderült, hogy egy rendes ajánlat. Itt kezdődött minden.”

A nemrég még topless szelfin vigyorgó Enikő modell karrierje beindulásának története után hosszasan mesélt saját lakásában arról, hogy milyen sminkcuccokat és szépségápolási termékeket használ.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik