Szórakozás

Rékasi Károly szerint hazudozik Pikali exe

Karácsonykor olyannyira kiújult a konfliktus Pikali Gerda volt párja, Cs. Géza és Rékasi Károly között, hogy Rékasi Esztert is belekeverték a konfliktusukba. Pikali exe a Got Talent-ben próbálkozó lány cikizésével próbált odaszúrni, de édesapja nem hagyja annyiban.

“Olyan undorító, hogy ez az ember a lányomat is belekeverte, annyira méltatlan és gyomorforgató, hogy nem hallgatok tovább”

– kezdte a Borsnak Rékasi Károly, akinek Pikali Gerdával való kapcsolata óta folyamatosan védekezni kényszerül annak volt férjével szemben.

“…amikor a kapcsolatunk elkezdődött Gerdával, ezt sérelmezve hívott fel, és azóta is kutatja a rólam szóló híreket, nem mellesleg, ennek az idegennek akarta a s…be dugni a mankót, legalábbis ezt mondta a gyerekei előtt. Mankót kellett használnom, mert a motorbalesetem miatt nem tudtam járni… Rosszul esett a megjegyzése, felháborító a hozzáállása, és képtelen vagyok rendezni vele a kapcsolatot. Az embereket folyamatosan félretájékoztatja. Mindenáron arra törekszik, hogy a Gerdával való együttlétünket pusztítsa, tönkretegye. Mielőtt bárki készpénznek venné azt, amit ő a világ felé kürtöl, tessék látni, hogy Gerda halálos pontosan betartja a kettejük közötti megegyezést, a gyermekelhelyezésre való tekintettel. Kínosan ügyel arra, hogy a srácok ugyanannyit legyenek a papájuknál, mint nála. Hiába írta, hogy nem adjuk oda a gyerekeit, a valóság az, hogy a fiai a szentestét nála töltötték, és az ominózus telefonja után öt órával újból nála voltak. Mi nem akarunk zűrt, szépen csendben akarunk élni. Azért nyilatkozom erről, hogy lássák az emberek: mert valaki nagy hangon rikoltozik, attól még egyáltalán nem biztos, hogy jót tesz és igaza van.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik