Szórakozás

Otthagyta civil munkáját a Csillag Születik negyedik nyertese

Talán már nem is emlékeznek Mészáros János Elekre, a Csillag Születik negyedik szériájának nyertesére, pedig ő még mindig kamatoztatja a tehetségkutatóban elért sikereit. Az énekes annyira népszerű még most is, hogy civil munkáját is fel kellett függesztenie. A műsor után ugyan még visszatért a földhivatalba, ahol részmunkaidőben dolgozott, de ma már saját birtokát sem bírja egyedül karban tartani.

“Fizetés nélküli szabadságon vagyok, ennyi koncertet nem lehet bírni. Egy évig voltam félállásban, mellette 180 koncertet adtam. Többnyire templomi fellépéseim vannak, és határon túli magyaroknak is sokat énekelek. Én szervezem a fellépéseimet is, ott a kert, a szőlő és az állatok is. Van már segítségem is, akit megfizetek, s dolgozik a kertben, ha nem vagyok otthon” – mesélte a Borsnak Elek, aki azt is elárulta, hogy új karrierjében elért sikerei ellenére még mindig nem tud például kottát olvasni.

“Nem tanulhattam zenét, a mezőgazdaság lett az én szakmám. Édesapám halála után fiatalon, 22 éves koromtól dolgoznom kellett, hogy eltartsam a családot. 31 éves voltam, amikor énekelni kezdtem, kottát ma sem tudok olvasni. De ez jó is így, mert másként nézek a dolgokra, mintha csak az ölembe pottyant volna a siker, a rivaldafényt pedig nem hiányolom.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik