Szórakozás

Két új arcot igazolt le induló műsorához az RTL Klub

Napokon belül új sztármagazint indít a megszűnő Reflektor helyett az RTL Klub. A Story Extra hétköznaponként a Híradó előtt jelentkezik majd Szabó Zsófi műsorvezetésével. A csatorna történetében először kerül képernyőre olyan magazinműsor, ahol fél órában csak és kizárólag sztárhíreket láthatnak majd a nézők.

A készítők között van két egykori sorozatsztár, egy Jóban Rosszban-színész és egy Barátok közt-szereplő is, akik szerkesztő-riporterként dolgoznak a produkcióban. Kembe Sorel-Arthur és Marenec Fruzsi élvezik, hogy a sztárhírek ezúttal nem róluk szólnak majd, hanem ők faggathatják a hírességeket.

“Nagyon szeretem ezt csinálni, olyan magazint készíthetünk, amilyet még nem látott itthon senki. Szerkesztő-riporter az eredeti szakmám, a képernyőn inkább csak az „egzotikumom” miatt szerepelhettem. Sokkal jobban is szeretem ezt a munkát, de még hozzá kell szoknom, hogy bár én is szerepeltem bulvárban, még nem mindig áll rá azonnal az agyam, hogy milyen formában kellene feldolgozni egy-egy témát”

– mondta a Borsnak Sorel, aki azt is elárulta, 2014 december végén forgatott utoljára a TV2-nél, nincs már kötelezettsége a csatornánál, így vállalhatott a konkurenciánál munkát.

Kembe Sorel-Arthur korábban is dolgozott már hasonló feladatkörben: az Echo TV-n kulturális műsort vezetett, a Duna TV-n pedig dokumentumfilmeket is forgatott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik