Szórakozás

Keresztes Ildikó elmondta, miért nincs gyereke

keresztes-ildiko(650x433).jpg (keresztes ildikó, )
keresztes-ildiko(650x433).jpg (keresztes ildikó, )

Többször felmerült már a kérdés, hogy Keresztes Ildikónak miért nincs gyermeke. Az 51 éves színésznő, énekesnő az Echo Tv Arckép című műsorának felvételén maga öntött tiszta vizet a pohárba, és bevallotta: túl nagy és nehéz feladatnak tartotta volna a gyermekvállalást.

“Miért kellene, hogy ez egy kötelező penzum legyen bárki számára is? Azt gondolom, ha mi szerettünk volna gyereket, akkor lett volna gyerekünk. Ez a projekt sem a férjemet (Kicska László, az Edda gitárosa – a szerk.), sem engem nem igazán izgatott. Nem azért, mert karrieristák voltunk, hanem inkább a feladattól féltünk. Én olyan dolgokat szeretek elvállalni, amit szívvel-lélekkel meg tudok csinálni. Ami nem azt jelenti, hogy ha lett volna gyerekem, azt nem szívvel-lélekkel csinálom, csak szerintem nem lettem volna jó anya. (…) Amikor összeházasodtunk, akkor volt két év, amikor szerettünk volna, de nem jött össze. Aztán rájöttünk, hogy nincsenek véletlenek. De nem mindenkinek ez az életfeladata”

– idézi a Blikk a jelenleg egyedülálló Keresztes szavait, akinek mindegy, hogy leendő választottja húszéves vagy hetven.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik