Szórakozás
Verebes István (Verebes István)

Verebes István: “Nem szép dolgokat csináltam”

24.hu
24.hu

2015. 12. 30. 14:21

Verebes István felesége, Ágnes mellett jobb ember lett az évek során – derül ki a Story legfrissebb számából. A 67 éves színész-rendező régen elég kicsapongó életet élt, mostanra azonban teljesen megváltozott a helyzet; olyannyira, hogy már exeitől is bocsánatot kért kicsapongásai, hűtlenkedései miatt.

“Az egyiktől biztos, és azt hiszem, a másiktól is. Az egyik megbocsájtott, a másik nem. (…) Nem szép dolgokat csináltam” – vallotta be Verebes, aki mostani párjáról és házasságáról csak jókat mesélt.

“Harmincéves koromban biztos nem vettem volna el, mert nem voltam elég érett rá. Más dolgok motiváltak akkoriban. Ami a jelenlegi feleségemben értékes, az sok korábbi nőmben is erősen megvolt, de így együtt egyikben sem. Feleség, szerető, barát, intellektuális vitapartner, anya – igen ez így együtt. Nem mondom, hogy zökkenőmentesen zajlott ez a húsz év. Voltak vitáink, de veszekedéseink nem.

A hangomat nem emeltem fel soha, ő is talán csak egyszer-kétszer, és az sem volt veszélyes, Azok a szörnyűségek, amelyek az előző kapcsolataimban zavartak, nincsenek. Ági soha nem hánytorgatott fel semmit, és soha nem mondta, hogy bezzeg ő mit tett bele a közös életünkbe.”

A Story Pár-Beszédben: Verebes István!”Csak Ágneshez vagyok hű a feleségeim közül”Állítja, harminc éve nem vette…

Szerző: Story2015. december 30.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Budapest, 2017. március 31.
A Budapest–Esztergom vasútvonalon végzett felújítási és villamosítási munkák során felújítják a Budapest-Angyalföld, újabb néven az Angyalföldi vasútállomás egy részét. A munkálatok miatt március 31-től július 29-ig változik a vonatok menetrendje, korlátozásokra kell számítani. 
MTVA/Bizományosi: Balaton József 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.